nøkkel

Egenskaper

Uten noen ord, beskriv deg selv med hjelp av over 60 live emojies. For å legge til utrolig morsomt med innlegg og tekst, har BseTec lagt til følgende topp hakkfunksjoner i EmotearPlus

Vår

Brukerstøtte

emote_image

Gratis tjeneste for å endre appen

emote_image

Gratis installasjonstjeneste

emote_image

Sosial påloggingsoppsett og konfigurasjonstjeneste

emote_image

Hvor enn logoen til BSEtec er innskrevet i app, det er erstattet med firmalogoen din

BSEtec tilbyr avslutte støtte og løsning når du kjøper appen . vår støtte slutter ikke med nettversjonen, heller vi utvider den til mobilversjonen, ved å slippe den i Google Play butikk og Appstore.

Det tar ca 12-20 arbeidsdager å starte appen i Appstore, da den er perfekt utviklet for å overholde AppStore-innsendingsreglene, fremsatt av Apple.

Demo tilgjengelig på stykket butikken :

 • Kan appen spore flere ansikter?

  Søknaden er utviklet som en selvbetjente app for personlig bruk, derfor sporer den ikke flere ansikter, men bare den mest fremtredende i bildet. Vi har muligheten til å spore så mange ansikter som nødvendig, funksjonen er bare deaktivert i demo-appen for å holde appen enkel.

 • Hvor mange ansiktspunkter spores?

  Vi har mulighet til å spore opptil 68 ansikts landemerker i sanntid (mer enn 30 fps). Demo-appen sporer alle 68 poeng, men i form av forstørrelse har vi nettopp brukt noen (rundt øyne, nese og munn) som emojiene krevde bare noen få som kunne spores.

 • Kan du legge til 3D-objekter i ansiktene?

  Vi har muligheten til 3D stiv modellsporing. For formålet med demo app, krevde vi kun 2D (bildeplass) sporing. Vi kan veldig godt lage 3D-objekter og spore orientering og skalering sammen med ansiktsmodell.

 • Hvor mange følelser kan detekteres?

  Vi har evnen til å oppdage flere følelser, for eksempel sinne, lykke, avsky osv. For formålet med denne demoen er vi bare spore øyne blinkende og svakere (munn åpen).

 • Kan du legge til egendefinerte designeffekter på ansikter?

  Vi har interne artister og programmerere for å legge til ønsket effekt både, 2D og 3D. Effektene som kan legges til, kan genereres offline eller kan være interaktive. For formålet med demonstrasjonen har vi brukt effekter generert frakoblet.

 • Er teknologien din proprietær eller lisensiert?

  Alle evner og funksjoner som er vist i denne demoen, er utviklet av oss, og vi har rett til å selge eller lisensiere dem. Ingen god programvare er laget i isolasjon, men i tilfelle hvor det er nødvendig har vi brukt åpen kildekode teknologi for å hjelpe oss i ansiktssporingsutviklingen.

 • Hvor mange plattformer støttes av denne teknologien?

  Demoen har blitt utviklet for iOS. Men selve sporingsteknologien er skrevet i lavt nivå c / c ++, med apis utsatt for alle store plattformer. Vi kan benytte samme teknologi for Android, Windows og HTML5 / Webgl for lignende applikasjonsutvikling.

customer

anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse+

Vurder for dette produktet *