bsetec  NOR

Fordeler med Live Stream Script

Live Plus-appen er fullt responsiv live streaming klon skript som gjør det mulig for seere av stream videoer å kommentere og chatte med den dedikerte personen gjennom live chat. Les mer Live Plus-appen er fullt responsiv live streaming klon skript som gjør det mulig for seere av stream videoer å kommentere og chatte med den dedikerte personen gjennom live chat. Dette er feilfri live streaming video programvare med forhånd og unike funksjoner. Live Plus er best i klassen blant live tv streaming php skript. Nøkkelfunksjonene i LivePlus er Live TV Stream-skript, inkludert raskeste streaming, sanntidsprosess, rimelig pris, evne til å spille av innholdet og mye mer attributter som ligner på facebook live klone. Med den nyeste Angular 5-materialdesignen, er det på tide å glemme buffering eller sideopplasting. I tillegg til dette, tilbyr Lumen- det beste laravelmikrorammen den raskeste streaming. Sosial innlogging og søkemuligheter gjør tilgjengeligheten mye bedre.

StreamBiz

wowza arkitektur

hva er wowza?
ovenfor er vår arkitektur som vil bygge med programvare
LivePlus innebygd med Wowza-server for ikke-direkte streaming. Den gir en åpen plattform for videoredigering og streaming basert på standarden. Tilbyr flere APIer som gir løsninger for multimediekrav.

StreamBiz

kurento arkitektur

hva er wowza?
ovenfor er vår arkitektur som vil bygge med programvare
LivePlus innebygd med Kurento-server for ikke-direkte streaming. Den gir en åpen plattform for videobehandling og streaming basert på standarden. Tilbyr deg flere APIer som gir løsninger for multimediekrav.

Periscope Clone Script for
bransjer og brukstilfeller

Vær klar til å lage din egen live stream app for iOS og android ved hjelp av vår Periscope Clone - Live Plus. En av de mest pålitelige og prisgunstige live dampende video app script med enestående og avansert funksjon.

Media

Kategori og sjangerbasert videostreaming på forespørsel

MUSIKK

On-demand og Live musikk streaming med sosial integrasjon

UTDANNING

Opplæringsprogrammer og webinars for å lære lærerfaringer

SPORTS

Streaming sports action lever for globalt publikum

konsern~~POS=TRUNC

Engasjere og forbedre medarbeider koble til video plattform

Regjering

Forster-borgersamarbeid med videokommunikasjon

Live Streaming App Clone-funksjoner

Live Plus har blitt integrert med flere webfunksjoner som multi-kommunikasjon; live interaksjoner; Innhente varsler; etc. “Gå Live” med Live Plus, del din livevideo til en gruppe med flere brukere, live diskusjon, tilbakemelding, push notification, likes, share og mange flere.

Priser

åpen kilde

 • 3 måneders gratis support og oppdateringer
 • Full tilgang til kildekoden
 • Premium teknisk støtte
 • Gratis installasjon
 • Brukervennlig admin panel
 • Forhindre bakdører
 • Pålitelighet
 • Fleksibilitet og frihet
 • Støtte og ansvarlighet

Vilkår og betingelser

Kundetilfredshet er hovedfokuset for BSEtec, og vi forsikrer deg om å løse eventuelle problemer relatert til våre produkter. Siden mange kunder ikke leser og forstår den digitale produktpolitikken til vårt firma, står vi overfor flere vanskeligheter. Derfor presenteres den enkleste form for vår policy nedenfor:

 • Sjekk med demoen og fortsett å kjøpe, siden vårt virkelige produkt er typisk det samme som demoen, og vi garanterer ikke tilbakebetalingspolitikk eller pengene tilbake-garanti for våre digitale produkter.
 • Tvister og tilbakebetalinger er ikke tillatt for våre digitale produkter.
 • Vårt supportteam vil komme tilbake til deg innen 24 timer, for å svare på dine spørsmål og problemer, i løpet av alle ukedager, hvis det er en ferie det vil være på neste arbeidsdag.
 • Kontrakter for kjøp av digitale produkter gjennom vårt nettsted og enhver tvist eller krav som oppstår ut fra eller i forbindelse med dem eller deres gjenstand eller form (herunder ikke-kontraktsmessige tvister eller krav) vil være underlagt loven i Republikken India.

GALLERI

StreamBiz StreamBiz