nøkkel

Egenskaper

BseTec har lagt til følgende topp hakkfunksjoner i Watch AR Plus

Vår

Brukerstøtte

augmented_images

Gratis tjeneste for å endre appen

augmented_images

Gratis installasjonstjeneste

augmented_images

Sosial påloggingsoppsett og konfigurasjonstjeneste

augmented_images

Hvor enn logoen til BSEtec er innskrevet i app, det er erstattet med firmalogoen din

BSEtec tilbyr avslutte støtte og løsning når du kjøper appen . vår støtte slutter ikke med nettversjonen, heller vi utvider den til mobilversjonen, ved å slippe den i Google Play butikk og Appstore.

Demo tilgjengelig på stykket butikken :

Demo tilgjengelig på stykket butikken :

 • Hvordan fungerer denne appen?

  Appen bruker naturlig funksjonssporing basert utvidet realitetsteknologi for å oppdage markører og finne ut sin orientering i forhold til mobilkameraet. Ved hjelp av denne informasjonen overlegger programmet deretter digitale 3D-modeller av klokken på håndleddet.

 • Hvorfor må jeg skrive ut en markør?

  For at app skal gjenkjenne området der du vil at den virtuelle klokken skal vises, trenger den et svart og hvitt markeringsmønster. I fremtiden vil vi legge til støtte for flere mønstre og muligens valutanotene som lett finnes og ikke må skrives ut.

 • Hvorfor kan jeg ikke se et klokke selv etter å ha satt markøren på håndleddet?

  Appen fungerer gjennom kameraet og trenger gode lysforhold for å gjenkjenne markøren. Vennligst vær sikker på at belysningen i rommet ikke er svak når du prøver markøren.

 • Hvorfor kan jeg ikke se min favorittvakt i listen?

  Vi har forsøkt å legge til mange klokker, men gitt variasjon og modeller av klokker, kan vi ikke muligens støtte alle modeller. Vennligst kontakt oss med en forespørsel om å legge til favorittmodellen din til appen, og vi vil prøve vårt beste for å imøtekomme forespørselen din.

customer

anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse+

Vurder for dette produktet *