nøkkel

Egenskaper

BseTec har lagt til følgende topp hakkfunksjoner i Colorbook AR Plus

Vår

Brukerstøtte

colorbook_image

Gratis tjeneste for å endre appen

colorbook_image

Gratis installasjonstjeneste

colorbook_image

Sosial påloggingsoppsett og konfigurasjonstjeneste

colorbook_image

Hvor enn logoen til BSEtec er innskrevet i app, det er erstattet med firmalogoen din

BSEtec tilbyr avslutte støtte og løsning når du kjøper appen . vår støtte slutter ikke med nettversjonen, heller vi utvider den til mobilversjonen, ved å slippe den i Google Play butikk og Appstore.

Demo tilgjengelig på stykket butikken :

Demo tilgjengelig på stykket butikken :

 • Hvordan fungerer denne appen?

  Appen bruker naturlig funksjonssporing basert utvidet realitetsteknologi for å oppdage markører og finne ut dens orientering i forhold til mobilkameraet. Ved hjelp av denne informasjonen overlegger programmet deretter digitale 3D-modeller på sidene.

 • Hvorfor må jeg skrive ut sider fra nettstedet?

  For at appen skal gjenkjenne fargebogs sider, må den ha en database med fremtredende funksjoner på sider. 3D-modeller og animasjoner er opprettet basert på innholdet på siden, og derfor kan appen bare støtte sidene den har blitt trent på. For nå har vi gitt disse sidene på nettstedet, men i fremtiden vil vi fortsette å legge til flere sider.

 • Hvorfor er min fargede side ikke aktivert 3D-modell?

  Appen krever gode belysningsforhold siden det må klart se fargen og mønstrene som er trukket på siden. Hvis lysforholdene er dårlige, kan det hende at det ikke fungerer jevnt.

 • Hvordan kan jeg be om nye fargesider?

  For nå kan du ikke. I fremtiden vil vi gi en ønskeliste med sider som du kan stemme om du vil at den aktuelle siden skal støttes av App. Basert på antall forespørsler og popularitet vil vi legge til disse sidene i appen.

 • Kan jeg farge sidene på nettbrettet mitt i stedet for fysisk papir?

  Du kan definitivt farge siden på nettbrettet, og appen vil fortsatt fungere når du peker appen mot tabletten. Bare vær sikker på at lysstyrken på tabletten holdes på høyere side for å unngå lysproblemer.

customer

anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse+

Vurder for dette produktet *